Welkom!

Ken je dat gevoel? Het gevoel van onrust alsof je het leven voor lief neemt.
Mijn lichaam geeft zo duidelijk het moment aan om te veranderen en nieuwe dingen te ontdekken. Heel tegenstrijdig eigenlijk, want ik houd van het bekende. Nieuwe stappen zetten vind ik heel leuk, maar ook heel spannend.
Er is 1 ding dat ik wel heb geleerd:

"outside the box, is where the magic happens"

Na ruim 12,5 jaar leerkracht en gedragsspecialist te zijn op een basisschool en op dit moment nog steeds vol overgave ben, inmiddels moeder van 2 prachtige meiden en getrouwd met de liefste man van de wereld, kwamen opnieuw die kriebels. Het gevoel van onrust en ontwikkeling: "Ga eens wat doen!", schreeuwde mijn lijf.

Na een auto-ongeluk op de A2 bij Boxtel, waar we alle vier heelhuids uit kwamen wist ik het zeker. Dit had heel anders af kunnen lopen. Duidelijk meerdere beschermengelen gehad. Ik mag weer in beweging komen. Echt een wake-up call. Tijd voor mij om met mijn eigen emotionele ballast aan de slag te gaan. Dat heb ik gedaan door de opleiding tot MEE-therapeut te volgen bij centrum Puur in Oosterhout. Wat een bijzondere reis was en nog steeds is. Ik heb zoveel over mezelf geleerd! Ik ben zo dicht bij mijn eigen kern gekomen. Mijn eigen ik. Wat een rust! Wat een vertrouwen. Dit wens ik iedereen toe.

Ik wil graag mijn ervaringen delen en anderen op weg helpen in hun leven. Om ook tot balans, ruimte, vertrouwen en rust te komen. Ruimte om je eigen intuïtie te volgen, vol vertrouwen leven vanuit je eigen kracht en de rust ervaren om naar je eigen wijsheid te luisteren.

Ik ben Greetje. Wie ben jij?